Igår kokade jag jordbubbssylt! Äntligen blev det av! Har varit på gång sedan midsommar men det har kommit annat emellan. Men så igår slog jag till på 18 liter jordgubbar och rensade och kokade hela kvällen. Gott blev det! Härligt med jordgubbssylt som smakar jordgubbar och inte innehåller en massa annat.
Nu drar det ihop sig till semester och då kommer jag kanske inte att uppdatera nyheterna varje dag, inte soliga dagar i alla fall 🙂 då vill jag vara ute och leka med barnen och njuta av att det är sommar. Arbetet med sajten kommer dock att pågå hela sommaren för det finns som sagt nya funktioner som är på gång, men precis som med jordgubbssylten så tar saker ibland längre tid än man skulle önska…
Titta gärna in lite då och då i sommar för det kommer att dyka upp lite av varje. Kanske något att roa sig med en regning dag?