Var på landet i helgen och där väcktes slumrande saft- och syltdrömmar till liv. Flädern var knoppig och det fanns blåbärsris och små, små hallonkart som fick mig att längta efter sval och god flädersaft, blåbärstårta och hallonsylt. Jag hoppas verkligen att tiden och orken går hand i hand med min önskan om att plocka bär och göra egen saft och egen sylt. Dels för att jag vet vad jag stoppat i den (inga tillsatser och ingen besprutning) och dels för att det helt enkelt blir godare!
Jobbet med sajten har legat nere i helgen till förmån för ovan nämnda trip till landet men nu är det måndag och full fart igen. London-artikeln finns ute nu och vi håller på för fullt med medlemsprofilerna/bloggarna så de ska nog komma igång inom kort.
Det kommer även att bli en ny startsida för ekoguiden och en putsning på sökvyerna. Hör gärna av er om ni tycker att något saknas.