Mina strumpor tog slut och jag tänkte att ”varför finns inte en sådan vanlig sak lättillgängligt ekologisk”. Jag hade nämligen aldrig sett det i någon av de stora kedjornas strumphyllor. Jag gick till Lindex för strumpor behövde jag och där, av en slump, hittade jag helt vanliga, svarta, bomullsstrumpor som var ekologiska!! Men det var verkligen av en slump. De hängde helt diskret längst ner på ett ställ och det var inte förrän jag plockade upp dem och såg ett litet klistermärke som jag såg att de var ekologiska. Synd att de inte tydligare märker upp dem i affären när de ändå finns där. Det framgick dock inte vad det var för typ av ”ekologisk”, om det låg någon certifiering bakom eller vad det var. Men jag hoppas att de i alla fall är något bättre än de som inte är märkta ”ekologisk”. Det gäller alltså att hålla ögonen öppna, men mitt tips till Lindex och andra är att tydligt märka upp de ekologiska varor de har så att folk ser att de faktiskt har möjlighet att lätt göra ett positivt val.