Nu finns den äntligen där – den nya startsidan, och med den ett antal nya funktioner. Som medlem kan du nu skapa en egen profil och fylla den med t.ex. listor, bloggar, vänner m.m. Gå gärna in och kolla på de som redan finns. Ninas blogg är skön, Pia har gjort listor för sig själv och själv skriver jag om mina funderingar kring livet, miljön och framtiden (fast inte i närheten av så pretentiöst som det låter 🙂

Det finns även en sida där vi samlar intressanta, externa, bloggar så att du kan följa dem från en och samma sida.

Inom kort (typ idag eller imorgon) kommer ett nytt reportage. Det handlar om den ekologiska marknaden Jordens Mat som varit nu i helgen. Det kommer att komma fler reportage framöver. Håller på med en intervju med en ekomedveten designer och lite annat smått och gott.

Vill även passa på att slå ett slag för vårt diskussionsforum. För varje inlägg du gör under september så har du en lott i utlottningen av Mattias Hagbergs helt nyutkomna bok ”Skräp”. Jag håller på och läser den och den är bra. verkligen bra. Jag återkommer med en recension när jag läst färdigt den. Men som sagt. Var aktiv i forumet så kanske du får en bok i brevlådan framöver.

Tipsa gärna dina vänner om Allt om Miljö för ju fler vi är med och frågar, svarar, skriver och berättar, desto roligare och mer intressant blir det. Kika gärna på Ekopedian också, vårt uppslagsverk för miljöfrågor. Det kommer att fyllas på och under hösten kommer medlemmar att få möjlighet att bidra för att göra den så fyllig och omfattande som möjligt.