Sajten uvecklas varje dag. Det är så kul och inspirerande att se. Dels fixar vi med funktioner och utseende och dels kommer nya medlemmar och bidrar i forum och med profiler. Roligt också med all positiv respons som kommer in! Sånt glädjer och peppar!

För den som funderar på att skapa en profil så kan ni ju kika in på några befintliga för att få tips om vad man kan göra. Kolla min förresten. Där har jag en personlig blogg och lite annat smått och gott.Vi kommer även att uppdatera mallen en smula för att göra den ännu bättre. Synpunkter mottages tacksamt.

Inom någon vecka kommer vi att kunna öppna Ekopedian för våra användare (medlemmar) att sätta igång och bidra med information för att skapa en kunskapsbank som alla kan ha nytta av. Det är juså att vi alla sitter på en massa kunskap och information – i olika ämnen och omfattning – och tillsammans kan det bli något fantastiskt och användbart. Jag skickar ut ett mail till medlemmarna när man kan sätta igång och skriva.