Nu var det ett tag sedan…
Jobbar intensivt med nya funktioner och utveckling av sajten. Vi kommer att ta ett stort kliv med profilerna och vi kommer att lansera temagrupper för intressanta ämnen där medlemmar kan engagera sig och diskutera i stort och smått. Det finns säkert något som ligger dig extra varmt om hjärtat och då kan du skapa en grupp för det och träffa andra som också är intresserade av samma ämne.

Vi kommer även snart att presentera samarbetspartners i olika frågor så det finns en hel del att se fram emot i det närmaste.

Det blir mörkare och kallare ute nu när november står för dörren och då känns det gott att kura upp framför datorn och sitta där med en kopp te och ta del av vad som händer på miljöområdet och dela sina tankar och funderingar med andra.

Det är otroligt motiverande med all positiv respons vi får och jag tror och hoppas att vi med de nyheter som kommer gör sajten ännu mer tillgänglig och attraktiv.